Hør Kurts sterke «Adjø» i Arendal

Kurt Nilsen sjarmerer hele TV-Norge hver lørdagskveld i TV2-serien «Hver gang vi møtes». Her kan du høre hans versjon av Skorgan/Teigens «Adjø» fra Arendal kulturhus lørdag.

AV Bjørn Atle Eide, Liv Ekeberg, Stein Harald Øigård
Publisert
Oppdatert:

Også publikum i Arendal kulturhus – og Agderpostens anmelder – ble betatt av rørleggeren fra Bergen, som for snart ti år siden vant Idol og året etter World Idol. Siden har han stort sett vært sanger på heltid.

«Vi er mange som er glade for at han lar andre ta seg av rørleggeriet» skriver Agderpostens kulturjournalist i sin anmeldelse av konserten i Arendal kulturhus.

Konserten fikk terningkast seks av vår anmelder, som i utgangspunktet ikke var noen stor Kurt-fan.

«Flott stemme, jøss bevares. Fengende låter, ja visst. Denne anmelder har likevel aldri vært en uttalt Kurt-fan. Men etter to timer med den blide bergenser og bandkompisene, er det nærmest umulig ikke å bli det. I hvert fall for en kveld», skriver Liv Ekeberg.

Hele anmeldelsen kan du lese i vår e-avis

Mens Nilsen og hans band turnerer i disse dager kulturhus over hele landet, har den populære Bergens-artisten samtidig en av hovedrollene i TV2-serien «Hver gang vi møtes», hvor han møter og tolker andre kjente norske artister.

Hans tolking av Anita Skorgans og Jahn Teigens «Adjø» var en av låtene som vakte størst begeistring og engasjement hos Arendals-publikummet lørdag.

Se Kurt Nilsen fremføre «Adjø» i videovinduet øverst på siden!

Lesernes mening

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

Siste nytt