Tre biler involvert i kollisjon på Bjorbekk

Tre biler var involvert i en kollisjon på Bjorbekk torsdag morgen.

AV Bjørn Atle Eide , Silje Bratland Roksvåg
Publisert
Oppdatert:

Ulykken ble meldt av politiet kl. 08.04.

Ifølge forbikjørende på stedet skjedde det en kraftig front mot front-kollisjon. I tillegg var en tredje bil involvert i ulykken, som skjedde på Klodeborg, mellom Strømmen og Bjorbekk, på Rykeneveien (Rv 407).

To personer ble kjørt til legevakt for kontroll.

Politiet opplyste først at ulykken skjedde da en bil skulle svinge over veien og kolliderte med en møtende bil, og at en tredje bil til slutt kom og kjørte inn i den som skulle svinge over veien.

En av de tre bilistene beskriver imidlertid hendelsesforløpet slik overfor Agderposten: 

- Bilen som skulle svinge over veien stod stille og ventet på å svinge over da jeg kom fra Bjorbekk-sida. Det kom da en bil fra Strømmen-sida og kjørte rett i bakenden på den bilen som ventet på å svinge over, som så ble skjøvet over rett i fronten på min bil.

Han opplyser at politiet fikk forklaringer både fra ham selv og i alle fall også fra føreren av bilen som kjørte i bakenden på bilen som stod og ventet på å krysse veien.

Det oppsto kødannelser i begge retninger på Klodeborg. Politiet dirigerte trafikken. Klokken 9.10 melder politiet at veien er åpen for trafikk igjen i begge retninger.


FORSIDEN NÅ